Lobby renovation incorporates living wall in Portland, Maine

Gallery

For this office lobby located in the central business district of Portland, Plantwerks collaborated with the property management team, architects and lighting specialists to incorporate a living wall design with various colors and textures to enhance the space when stepping into the Class A building.

Living walls and biophilic design in Portsmouth, NH

Global Aquaculture Alliance and Plantwerks teamed up in creating a focal wall at their new corporate headquarters integrating multiple, biophilic design elements including two living walls, a water feature, a Koi pond, and natural stone.

Living Wall at UNE

Planwerks installed a 400 square foot living wall in the new Danielle N. Ripich Commons Student Center at UNE enhancing the structure both aesthetically and environmentally. The curvilinear design gives the illusion of movement and mimics the adjacent Saco River.