Lobby Renovation Incorporates Living Wall in Portland Maine

This office space lobby is ideally located in the central business district of Portland Maine and is among the best Portland has to offer. Plantwerks collaborated with the property management team, architects and lighting specialists on this lobby renovation project to incorporate a living wall design element with different colors and textures to enhance the tenants experience when stepping into the Class A building entrance.

BEFORE:

AFTER:

Living Walls and Biophilic Design Elements in Portsmouth NH

Global Aquaculture Alliance and Plantwerks team up to create an outstanding focal wall at their new corporate HQ by integrating multiple biophilic design elements including: 2 living walls, a central water feature, a Koi pond and natural stone.

Living Walls and Biophilic Design Elements

 

Plantwerks provides the finishing touch at clients Burlington property

Plantwerks transforms multiple floors of open space with a linear green design to compliment the architectural aspect of the main lobby and lush greenery groupings to play up the curvaceous accents on the upper levels.

BEFORE:

 

AFTER:

 

Holiday Decorating Brings Holiday Joy at Central Maine Heathcare

Plantwerks dressed the new reception lobby of Central Maine Heathcare (CMH) In top style for the holidays exceeding expectations and bring joy to patients and employees. Large chartreuse and silver ornament clusters circle the architectural beams above while trailing snow covered roping pools into clusters of cream poinsettias.

Double Living Walls Create A “Wow” Factor

Global Aquaculture invests in a Wellness “Wow” factor in their new office.

Double living walls installed in our clients new office creates the “Wow”  factor they were after for employees and clients. Plantwerks provided onsite green wall “fun facts” and care education for exited/interested employees. A stone water feature will be installed in the center of the walls ~ check back for pictures of the finished product!

A focus on Employee Wellness With Lush Greenery

Imarc expands and opens “The Shed at Imarc” with a focus on Employee Wellness.

Funky-fun fiddle leaf figs fill Imarc’s new industrial office with lush greenery along the glass wall adding lush green dimension. The earthwall and sansevieria creates a divider to help define the entrance and direct traffic flow while the caramel leather waiting couch is bookended with plants in pedestals to finish off the space.

A Beautiful Balance of Work Place Wellness

We mindfully incorporated a greenery design in collaboration with our clients updated office furniture to accomplish a beautiful balance of work place wellness.

Central Maine Healthcare’s New Topsham Care Center is Up and Running

Plantwerks installed a living wall, vertical tropical plant peace garden, at the new medical care facility. This design feature provides comfort and beauty for the medical patients and employees to enjoy.

Plantwerks’ interior design for Waterstone at the Circle

Waterstone at the Circle is located in Boston where the historical Circle Cinema once stood. When the Circle Cinema opened in 1940, the state-of-the-art building immediately became the focal point of Cleveland Circle.  Re-named “The Circle,” the new development includes luxury senior Living.

Plantwerks collaborated with designer’s, property management, and the senior living management team to incorporate unique ceramic pieces and greenery to complement the interior design and bring three-dimensional life to each unique space.